MagyarDeutschEnglish
E-mail cím: admin@allatok.info   

A programban való részvétel feltételei

A nap állata I

(Kattintson a képre)
Név: Pracli
Emberekkel barátságos, de nagyon jó jelző. Pórázon jelenleg nem sétál, más kutyákhoz nincs szokva. Nagy testű, okos, családi kedvencnek ideális.

A program célja, hogy (miközben számítógépes nyilvántartást biztosít állatmenhelyek és ideiglenes befogadók számára) lehetővé tegye a menhelyi állatok és leendő gazdijaik egymásra találását. A programot magánemberek szabadidejükben készítették és saját költségükön működtetik. A program használata mind a gazdijelöltek, mind a menhelyek számára ingyenes. A menhelyeken ellátott állatok adatait maguk a menhelyek tartják karban.

Ki vehet részt a programban? Bárki, aki teljesíti az alábbi feltételeket:

1. Állatmenhelyet üzemeltet, vagy más módon lát el gazdátlan állatokat.
2. Vállalja, hogy az állataira vonatkozó adatokat rendszeresen karbantartja.


Kérjük, vegyék figyelembe, hogy számunkra, a program működtetői számára elsőrendű fontosságú, hogy a gazdijelölteket hiteles információkkal lássuk el. Ha azt tapasztaljuk, hogy valamelyik szervezet vagy ideiglenes befogadó a valóságnak nem megfelelő adatokkal félrevezeti a program használóit, akkor töröljük a programból. Annak eldöntése, hogy valaki megsértette-e a fenti feltételek valamelyikét, kizárólag a mi hatáskörünkbe tartozik.


Amennyiben szeretne részt venni a programban, kérjük, írjon levelet a következő címre: admin@allatok.info


Budapest, 2003. február 1.

A nap állata II

(Kattintson a képre)
Név: Cézár
Cézár egy kb. 2016. májusi születésű, közepes-nagy testű keverék kan. Nagyon hányattatott sorsa volt addig, amíg ideiglenes befogadóra nem talált. Mára teljesen felépült, boldog, egészséges, játékos kutya lett belőle. Szeret labdázni. Pórázon sétáltatható, de kissé húz. Okos, emberszerető kutya. Bár a kerítésnél előadja a nagy házőrzőt, amit egészen addig meggyőzően hitet el, amíg be nem lép valaki a kapun :D Alapvetően nagyon barátságos, emberközpontú. Családi kedvencnek ajánlott, ahol játszanak vele és szeretik, ellátják élete végéig. Ivartalanítva, veszettség-kombinált oltásokkal, chipezve, szerződéssel keres új gazdit. Jelenleg Hajdúszoboszlón van. Tel.: 30/420-04-46.

Partnerünk: Blöki   Magyar Állatvédők és Természetvédők Szövetsége
Eredeti design: Almendra StudioVerzió: 2.1.7Készítette: Rozika és a gazdi